KIRA-foorumi 2019

Vuonna 2019 KIRA-foorumi on osa kansainvälistä WDBE-konferenssia

Miten urbaani ympäristö koetaan tulevaisuudessa? Digitalisaatio on tulevaisuudessa entistä enemmän integroitunut rakennettuun ympäristöön. Olemmeko menossa pienin edistysaskelin eteenpäin vai onko tulossa mullistavia muutoksia?

Vastauksia, ideoita ja verkostoitumista luvassa KIRA-foorumissa 25.9. syyskuuta. Tapahtuma järjestetään Helsingissä Paasitornissa.

KIRA-foorumi järjestetään osana kansainvälistä WDBE 2019 -konferenssia, joka tarjoaa ainutlaatuisen poikkileikkauksen jo käyttöön otetuista rakennetun ympäristön digitaalisista ratkaisuista sekä tulevaisuuden mahdollisuuksista – katso lisätietoja tapahtuman kotisivuilta.

KIRA-foorumi on kutsuvierastilaisuus; ennakkotiedot tilaisuudesta on lähetetty kutsutuille sähköpostitse.


Vuoden 2018 satoa

Vuoden 2018 KIRA-foorumin teemana oli kaupungit disruption alustoina.

Suosittu kiinteistö- ja rakentamisalan huippuseminaari KIRA-foorumi käsitteli viime vuonna luovan tuhon, disruption, luomia mahdollisuuksia. Puhujat meiltä ja maailmalta näyttivät konkreettisesti, millaisia innovaatioita ja kokeiluja on käynnissä, ja haastoivat kuulijoita ennakkoluulottomasti tekemään yhteistyötä paremman rakennetun ympäristön puolesta.

KIRA-foorumin 2018 tunnelmiin pääset täältä.


Vuoden 2017 satoa

Vuoden 2017 KIRA-foorumin teemana oli murros kiinteistö- ja rakentamisalalla.

Kiinteistö- ja rakentamisala on keskellä suurta murrosta, joka vauhdittuu tulevaisuudessa entisestään. Viime vuoden KIRA-foorumissa pohdittiin, millä eri tavoilla muutos konkretisoituu alalla ja miten se on jo tapahtunut toisilla toimialoilla. Seminaari järjestettiin 14.11. Finlandia-talolla.

Seminaari-iltapäivän päätteeksi yleisö sai äänestää suosikkinsa KIRA-Akatemialaisten liiketoimintaideoista. Eniten ääniä sai moduulirakenteinen väliaikaiskylä Muuvi.

Lue tiivistelmä seminaarin tunnelmista ja puheenvuoroista.

Seminaarin esitysaineistot:

Toimialan digitaalinen murros – finanssitoimijasta kohti toimialarajoja rikkovia palvelukokonaisuuksia
Reijo Karhinen, pääjohtaja, OP-ryhmä

Kiinteistöjen energiatehokas ohjaus ja ylläpito tekoälyn avulla
Jukka Aho, toimitusjohtaja, Leanheat Oy

Snøhetta: People Process Projects
Jenny B. Osuldsen, Partner/Director, Snøhetta, Norway