KIRA-foorumi 2023

Kasvua kiinteistö- ja rakentamisalalle

KIRA-foorumi 2023 järjestetään 4. lokakuuta

Tiedot tapahtuman teemasta ja esiintyjistä julkaistaan tällä sivulla kevään aikana.

 


Vuoden 2022 satoa

Vuonna 2022 KIRA-foorumin sijaan järjestettiin KIRA-kasvuohjelman lanseeraustilaisuus.

KIRA-kasvuohjelma on KIRA-foorumin alullepanema tutkimus-, kehitys- ja innovaatio-ohjelma, jonka tavoitteena on synnyttää uutta liiketoimintaa sekä uudistaa alan toimintatapoja tuottavuuden parantamiseksi ja kestävän kehityksen vauhdittamiseksi. Kasvuohjelma julkaistiin 8.2.2022.

Katso KIRA-kasvuohjelman raportti tästä!

Lue koosteartikkeli  julkaisuwebinaarista!

Lisätietoja kasvuohjelmasta:

Ohjelmajohtaja Mia Toivanen
mia@kirafoorumi.fi, 040 566 7536
kirakasvuohjelma.fi


Vuosina 2020 ja 2021 KIRA-foorumia ei järjestetty poikkeusolojen vuoksi.

Vuoden 2019 satoa

Miten urbaani ympäristö koetaan tulevaisuudessa? Digitalisaatio on tulevaisuudessa entistä enemmän integroitunut rakennettuun ympäristöön. Olemmeko menossa pienin edistysaskelin eteenpäin vai onko tulossa mullistavia muutoksia?

Vastauksia ja ideoita näihin kysymyksiin saatiin KIRA-foorumissa 25. syyskuuta, Helsingin Paasitornissa, jolloin KIRA-foorumi järjestettiin osana kansainvälistä WDBE 2019 -konferenssia. Tapahtuma tarjoasi ainutlaatuisen poikkileikkauksen jo käyttöön otetuista rakennetun ympäristön digitaalisista ratkaisuista sekä tulevaisuuden mahdollisuuksista.

Katso valokuvia tapahtumasta ja tiedot puheenvuorojen pitäjistä täältä.


Vuoden 2018 satoa

Vuoden 2018 KIRA-foorumin teemana oli kaupungit disruption alustoina.

Suosittu kiinteistö- ja rakentamisalan huippuseminaari KIRA-foorumi käsitteli viime vuonna luovan tuhon, disruption, luomia mahdollisuuksia. Puhujat meiltä ja maailmalta näyttivät konkreettisesti, millaisia innovaatioita ja kokeiluja on käynnissä, ja haastoivat kuulijoita ennakkoluulottomasti tekemään yhteistyötä paremman rakennetun ympäristön puolesta.

KIRA-foorumin 2018 tunnelmiin pääset täältä.


Vuoden 2017 satoa

Vuoden 2017 KIRA-foorumin teemana oli murros kiinteistö- ja rakentamisalalla.

Kiinteistö- ja rakentamisala on keskellä suurta murrosta, joka vauhdittuu tulevaisuudessa entisestään. Viime vuoden KIRA-foorumissa pohdittiin, millä eri tavoilla muutos konkretisoituu alalla ja miten se on jo tapahtunut toisilla toimialoilla. Seminaari järjestettiin 14.11. Finlandia-talolla.

Seminaari-iltapäivän päätteeksi yleisö sai äänestää suosikkinsa KIRA-Akatemialaisten liiketoimintaideoista. Eniten ääniä sai moduulirakenteinen väliaikaiskylä Muuvi.

Lue tiivistelmä seminaarin annista.