KIRA-Akatemia on KIRA-Foorumin jäsenilleen tarjoama koulutusohjelma, jonka tavoitteena on tuoda yhteen alan eri sektoreilla työskenteleviä nuoria ammattilaisia sekä perehdyttää heidät kiinteistö- ja rakentamisalan kokonaisuuteen. Sen aikana käydään kattavasti läpi toimialan nykytilan ja tulevaisuuden haasteet eri sektoreiden näkökulmista. Lisäksi ohjelma tutustuttaa akatemialaiset monipuolisesti alan erilaisiin organisaatioihin ja tehtäviin.

Akatemian vuosikurssin enimmäiskoko on 15 henkilöä. Jokainen KIRA-Foorumin 15 taustayhteisöstä voi kutsua tai pyytää jäseniään nimeämään yhden osallistujan. Taustayhteistö voi hakea sopivaa osallistujaa myös avoimella haulla. Lisäksi mukaan voidaan kutsua sidosryhmien, vaikuttajatahojen, järjestöjen ja median nuoria ammattilaisia.

KIRA-Akatemian osallistujat valitaan hakemusten ja motivaatiokirjeiden perusteella. Ohjelma on osallistujille maksuton, mutta osallistuja tai hänen työnantajansa vastaavat tarvittavista matkoista, mahdollisista majoituksista sekä käytetystä työ- ja vapaa-ajasta.

Vuoden 2022 KIRA-Akatemian haku on nyt käynnissä!

Hakuaika päättyy 15.8.2022. KIRA-Akatemia starttaa elokuussa.

Ajankohtaista

KIRA-foorumi on viidentoista kiinteistö- ja rakentamisalan organisaation muodostama yhteisö, joka kokoaa yhteen alan keskeiset toimijat ja tiivistää niiden välistä yhteistyötä.