KIRA-Akatemia on KIRA-Foorumin jäsenilleen tarjoama koulutusohjelma, jonka tavoitteena on tuoda yhteen alan eri sektoreilla työskenteleviä nuoria ammattilaisia sekä perehdyttää heidät kiinteistö- ja rakentamisalan kokonaisuuteen. Sen aikana käydään kattavasti läpi toimialan nykytilan ja tulevaisuuden haasteet eri sektoreiden näkökulmista. Lisäksi ohjelma tutustuttaa akatemialaiset monipuolisesti alan erilaisiin organisaatioihin ja tehtäviin.

Akatemian vuosikurssin enimmäiskoko on 15 henkilöä. Jokainen KIRA-Foorumin 15 taustayhteisöstä kutsuu tai pyytää jäseniään nimeämään yhden osallistujan. Haku voi myös olla jäsenille avoin, jolloin taustayhteisö vastaa valintaprosessista. Myös sidosryhmien, vaikuttajatahojen, järjestöjen ja median nuoria ammattilaisia voidaan kutsua mukaan.

KIRA-Akatemian osallistujat valitaan hakemusten ja motivaatiokirjeiden perusteella. Ohjelma on osallistujille maksuton, mutta osallistuja ja hänen työnantajansa vastaavat tarvittavista matkoista, mahdollisista majoituksista sekä käytetystä työ- ja vapaa-ajasta.

Vuoden 2020 KIRA-Akatemia käynnistyy huhtikuussa, hakuaika on käynnissä 15.3. saakka.

Lue lisää KIRA-Akatemian kotisivuilta!

Linkki hakulomakkeelle!

 

Ajankohtaista

KIRA-foorumi on viidentoista kiinteistö- ja rakentamisalan organisaation muodostama yhteisö, joka kokoaa yhteen alan keskeiset toimijat ja tiivistää niiden välistä yhteistyötä.