Digillä ilmastonmuutoksen resilienssiä ja riskienhallintaa

Digillä ilmastonmuutoksen resilienssiä ja riskienhallintaa

Digillä ilmastonmuutoksen resilienssiä ja riskienhallintaa

by
238 238 people viewed this event.

Onko kiinteistö- ja infraportfoliosi ilmastoriskihallinta hyvällä mallilla?

Kiinteistö- ja rakentamisalan yhdessä laatima KIRA-kasvuohjelma tarjoaa kiinteistönomistajille ja digi- ja dataosaajille alustan parantaa kiinteistöjen riskienhallintaa sään muuttuvissa olosuhteissa. Järjestämme Maria01:ssä 15.1.2024 tapaamisen, jonne toivomme kiinteistöjen ja infran omistajia,  digitaalisten palveluiden tuottajia sekä tutkimus- ja oppilaitoksia edistämään asiaa.

Tapaamisen tavoitteena on tunnistaa yhteisiä kehittämistarpeita ja tarjota puitteita TKI-hanketoiminnalle. Painopiste on digitalisaation tarjoamissa työkaluissa rakennetun omaisuuden resilienssin ja vastuullisen liiketoiminnan kasvattamiseksi. KIRA-kasvuohjelma on tukena tavoitteen edistämisessä. Voit lukea aiheeseen liittyen Klaus Vesaman ja Kimmo Kurunmäen blogin ja viisi vinkkiä siihen, miten voit parantaa kiinteistösi resilienssiä digitaalisten ratkaisuiden avulla.

Tilaisuus järjestetään hybridinä ja se on kaikille avoin. Tilaisuuden ohjelma tarkentuu joulukuun aikana.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Event registration closed.
 

Date And Time

2024-01-15 Klo 13:00 to
2024-01-15 Klo 15:00
 

Registration End Date

2024-01-11

Share With Friends

Ajankohtaista

KIRA-foorumi on viidentoista kiinteistö- ja rakentamisalan organisaation muodostama yhteisö, joka kokoaa yhteen alan keskeiset toimijat ja tiivistää niiden välistä yhteistyötä.