Digiturvallisuus KIRA-alalla – Digitaalinen turvallisuus rakennushankkeen eri vaiheissa

Digiturvallisuus KIRA-alalla – Digitaalinen turvallisuus rakennushankkeen eri vaiheissa

Digiturvallisuus KIRA-alalla – Digitaalinen turvallisuus rakennushankkeen eri vaiheissa

by
140 140 people viewed this event.

Kuvaus

Kohti KIRA-alan digitaalista- ja kyberturvallista toimintaympäristöä, yhteistyötä ja käytäntöjä.
Turvallisuusympäristömme on pysyvästi muuttunut. Digiturvallisuus kaikkine osa-alueineen on yhä keskeisempi osa jokaisen yrityksen ja organisaation strategiaa ja vastuullista toimintaa.

Kiinko ja  Rakennustieto järjestävät yhdessä Raklin, Huoltovarmuuskeskus / Rakennus- ja Digipoolin sekä KIRA-kasvuohjelman kanssa kolmen seminaarin sarjan, joista tämä toinen osa on suunnattu hankkeissa mukana oleville.  Seuraava tilaisuus 1.12. käsittelee digiturvallisuutta kiinteistöjen ylläpidossa.

Tässä seminaarissa pureudutaan digiturvallisuuteen hankkeissa. Miten hankkeita tulee johtaa digiturvallisesti? Miten tunnistat ja ennakoit hankkeen kyberriskit? KIRA-alaan tulee kohdistumaan myös yhä enemmän digiturvallisuuden regulaatiota ja lainsäädäntöä, mitä vaatimuksia ja velvoitteita nämä tuovat? Alalla on käynnissä myös ohjelmia kasvun ja digiturvallisuuden edistämiseksi, ja kuulet,  miten nämä edesauttavat parhaiden käytäntöjen jakamista, vastuullisten kumppanuuksien tunnistamista

Kohderyhmä

Seminaari on suunnattu kaikille rakennushankkeissa mukana oleville osapuolille sekä yritysten digiturvallisuudesta vastaaville.

 

Date And Time

2023-11-20 Klo 09:00 to
2023-11-20 Klo 12:00
 

Location

Share With Friends

Ajankohtaista

KIRA-foorumi on viidentoista kiinteistö- ja rakentamisalan organisaation muodostama yhteisö, joka kokoaa yhteen alan keskeiset toimijat ja tiivistää niiden välistä yhteistyötä.