Infra-alan tarpeiden määrittelytyöpaja haastekilpailujen toteuttamiseksi

Infra-alan tarpeiden määrittelytyöpaja haastekilpailujen toteuttamiseksi

Infra-alan tarpeiden määrittelytyöpaja haastekilpailujen toteuttamiseksi

by
140 140 people viewed this event.

Kiinteistö- ja rakennusalan kasvuohjelma (KIRA-kasvuohjelma) tukee yhdessä Infra ry:n kanssa infra-alan uusien ratkaisujen kehittämistä, erityisesti vihreän siirtymän ja digiratkaisujen vauhdittamiseksi. Yksi keino on kannustaa yrityksiä tuottamaan uusia ratkaisuja infra-alan tarpeisiin haastekilpailujen muodossa. Tavoitteena on tuottaa vihreän siirtymän tavoitteisiin vastaavia uusia infra-ratkaisuja
ja / tai vauhdittaa digiratkaisujen käyttöönottoa.

Kokoamme haastekilpailujen toteutuksesta kiinnostuneita tilaajaorganisaatioita ensimmäiseen tarpeiden määrittämisen työpajaan. Väylävirasto on yksi osallistujista, kutsumme mukaan nyt kuntia. Työpajaan osallistuminen ei sido mihinkään, jatkoon osallistumisesta voi päättää työpajan jälkeen.

Haastekilpailut voivat päättyä hankintaan, ja näin 1) saadaan tilaajalle kustannustehokkaasti uusi ratkaisu ja 2) annetaan yrityksille tuote- ja palvelukehittämisen mahdollisuus osana hankintaa.

Lisätietoja mielellään antaa:

Mia Toivanen
040 5667536, mia@kirafoorumi.fi

 

Infra-alan uusia ratkaisuja haastekilpailuilla, tarpeiden määrittelyn työpaja

    Tilaajien sähköpostiosoitteita ei luovuteta kolmansille osapuolille mainos- tai markkinointitarkoituksiin. KIRA-kasvuohjelmaan liittyviä uutiskirjeitä lähetetään 4–6 kertaa vuodessa.
Event registration closed.
 

Date And Time

2024-03-22 Klo 09:00 to
2024-03-22 Klo 11:00
 

Registration End Date

2024-03-21

Share With Friends

Ajankohtaista

KIRA-foorumi on viidentoista kiinteistö- ja rakentamisalan organisaation muodostama yhteisö, joka kokoaa yhteen alan keskeiset toimijat ja tiivistää niiden välistä yhteistyötä.