Vähähiilisistä rakennusmateriaaleista täyttä liiketoimintaa

Vähähiilisistä rakennusmateriaaleista täyttä liiketoimintaa

Vähähiilisistä rakennusmateriaaleista täyttä liiketoimintaa

by
202 202 people viewed this event.

Jos olet teemasta kiinnostunut: Olisi hienoa saada kuulla organisaatiosi näkökulma vähähiilisiin materiaaleihin. Sopisimme mielellämme lyhyen haastatteluajan: Mia Toivanen, 040 5667536, mia@kirafoorumi.fi.

Se miten ja millä raaka-aineilla rakennamme, on keskeisin kiinteistö- ja rakennusalan vastuulla ja vaikutusvallassa oleva kysymys. Sivuvirtojen hyödyntämiseen, ratkaisujen yhteiskehittämiseen ja tilaajien ja tuottajien väliseen vuoropuheluun tarvitaan lisää vauhtia.

  • Mitä vähähiilisiä materiaaleja tarvitsette vihreän siirtymän vaatimuksiin vastaamiseksi ja liiketoimintanne kehittämiseksi?
  • Vastaavatko markkinoiden tarjonta tarpeisiinne?
  • Onko teillä innovatiivinen ratkaisu, joka ansaitsisi lisää näkyvyyttä?
  • Millaisia ratkaisuja tulevaisuudessa tullaan tarvitsemaan? Miten vauhditamme vähähiilisten materiaalien tuotekehitystä?

Green Building Council Finland ja KIRA-kasvuohjelma käynnistävät vähähiilisiä materiaaleja tarvitsevien ja tuottavien organisaatioiden yhteiskehittämisprosessin. Aloitamme lokakuussa järjestettävillä työpajoilla. Työpajan tulosten perusteella tulemme käynnistämään erilaisia yritysten ratkaisuryhmiä.

Ilmoittaudun tapahtumaan: Kasvua vähähiilisistä materiaaleista

    Tilaajien sähköpostiosoitteita ei luovuteta kolmansille osapuolille mainos- tai markkinointitarkoituksiin. KIRA-kasvuohjelmaan liittyviä uutiskirjeitä lähetetään 4–6 kertaa vuodessa.

Event registration closed.
 

Date And Time

2023-10-13 Klo 14:00 to
2023-10-13 Klo 15:30
 

Registration End Date

2023-10-10

Share With Friends

Ajankohtaista

KIRA-foorumi on viidentoista kiinteistö- ja rakentamisalan organisaation muodostama yhteisö, joka kokoaa yhteen alan keskeiset toimijat ja tiivistää niiden välistä yhteistyötä.