Rakennusalan johtajuuden kehittäminen: Tulevaisuusvuoropuhelun avauswebinaari

Rakennusalan johtajuuden kehittäminen: Tulevaisuusvuoropuhelun avauswebinaari

Rakennusalan johtajuuden kehittäminen: Tulevaisuusvuoropuhelun avauswebinaari

by
32 32 people viewed this event.

Onko johtajuus yrityksesi vahvin lenkki?

Työelämä muuttuu ja myös rakentamisen alalla tarvitaan uudenlaista johtajuutta. Epävarmoina aikoina joustava, ihmislähtöinen ja motivoiva johtajuus korostuu entisestään. Tarvitaan entistä enemmän yhteistyötä, vuorovaikutustaitoja, uudistumiskykyä ja ketteryyttä. Johtamisen käytännöt ovat vahvasti yhteydessä paitsi hankkeiden onnistumiseen ja tuottavuuteen myös osaavan henkilöstön saatavuuteen, veto- ja pitovoimaan sekä työurien pituuteen.

Työkaluja tulevaisuuden johtamiseen etsitään Rakentamisen Laatu RALA ry:n yhteistyössä KIRA-kasvuohjelman ja TYÖ2030 -ohjelman kanssa järjestämässä Tulevaisuusvuoropuhelussa, jonka teemana on rakennusalan johtajuus.

Johtajuuden Tulevaisuusvuoropuhelu uudistaa johtamista yhteistyön ja ihmislähtöisyyden avulla, jotta kiinteistö- ja rakentamisala pysyy työelämän muutosten kyydissä. Tavoitteena on vuoropuhelun kautta löytää konkreettisia tapoja kehittää johtamista, jotta pystymme vastaamaan arjen monimutkaistuviin haasteisiin.

Vuoropuhelun aloittaa starttitilaisuus torstaina 19.9.2024 klo 13:30–15:30, jonka tarkoituksena on orientoida ja antaa syötteitä tähän tärkeään teemaan.

Tilaisuudessa puhuu mm. palkittu valmentaja Henrik Dettman. Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tilaisuutta.

Tilaisuus on suunnattu rakennusalan toimijoille ja on kaikille avoin.

Tulevaisuusvuoropuhelu koostuu 19.9.24 starttitilaisuuden lisäksi kahdesta työpajasta sekä loppuwebinaarista, jossa summataan syksyn havainnot rakennusalan johtajuuden menestyskaavaksi.

Loka-marraskuussa järjestettävissä työpajoissa  keskustellaan niistä hyvän johtajuuden käytänteistä, jotka kehittävät yhteistä keskustelukulttuuria ja vuorovaikutusta sekä lisäävät työhyvinvointia. Pienryhmien tarkoituksena on ideoida koko alalle toimiva rakennusalan johtajuuden menestyskaava. Ilmoittautuminen ryhmiin avataan starttitilaisuudessa.

Tervetuloa mukaan! Maailman paras työelämä tehdään yhdessä!

 

Date And Time

2024-09-19 Klo 13:30 to
2024-09-19 Klo 15:30
 

Registration End Date

2024-09-18
 

Location

Share With Friends

Ajankohtaista

KIRA-foorumi on viidentoista kiinteistö- ja rakentamisalan organisaation muodostama yhteisö, joka kokoaa yhteen alan keskeiset toimijat ja tiivistää niiden välistä yhteistyötä.