Kerro yrityksesi vähähiilisten materiaalien tarpeista!

Vihreä siirtymä luo kiinteistö- ja rakentamisalalle isoja kasvumahdollisuuksia. Yksi kasvava ala on vähähiiliset materiaalit. Mitä uusia vähähiilisiä materiaaleja tai näitä kokoavia ratkaisuja yrityksenne tarvitsee?

KIRA-kasvuohjelma käynnistää syksyllä vähähiilisten materiaalien kehitysryhmiä, tukee yritysten verkostoitumista ja tukee kehittämisrahoituksen haussa. Kokoamme nyt tarpeita näiden ryhmien pohjaksi. Vastauksesi on erittäin tärkeä, kiitos jo ennalta. Voit samalla jättää yhteystietosi ja saat kutsun syksyn tilaisuuksiin.

Ole ihmeessä yhteydessä, jutellaan yhteistyön paikoista: KIRA-kasvuohjelma Mia Toivanen, ohjelmajohtaja puh. 040 5667536, mia@kirafoorumi.fi

 

Vähähiilisten materiaalien tarpeet

  • Onko markkinoilla saatavissa tarpeisiinne vastaavia vähähiilisiä materiaaleja vihreän siirtymän vaatimuksiin vastaamiseksi ja / tai liiketoimintanne kehittämiseksi?
  • Millaisia vähähiilisiä rakentamisalan materiaaleja tarvitsisitte vihreän siirtymän vaatimuksiin vastaamiseksi ja / tai liiketoimintanne kehittämiseksi? Mihin tarpeisiin? Mitä materiaaleja? Tarvitaanko nykyistä laajempia materiaaliratkaisuja / kokonaisuuksia?
  • Mikä tukisi teidän organisaatiotanne vähähiilisiin materiaaleihin liittyvässä kehittämistyössä ja liiketoiminnassa? Mitä kansallisesti voitaisiin tehdä?
  • Onko organisaatiosi GBC:n jäsen?

 

Kyselyyn kertyneitä vastauksia ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Ajankohtaista

KIRA-foorumi on viidentoista kiinteistö- ja rakentamisalan organisaation muodostama yhteisö, joka kokoaa yhteen alan keskeiset toimijat ja tiivistää niiden välistä yhteistyötä.