Kotisivut ja ilmoittautuminen tapahtumaan: WDBE.org

WDBE ei ole perinteinen passiivinen konferenssi. Se on aktiivinen kahden päivän tutkimusmatka rakennetun ympäristön uusimpiin ja parhaimpiin ratkaisuihin ottaen huomioon eri näkökulmia: kansalaiset, yritykset, julkinen sektori ja kestävä kehitys digitalisaation avulla.

Viisi syytä osallistua:

  • Tapaa julkisen ja yksityisen sektorin huippuosaajat Suomesta ja maailmalta: päättäjät, tutkijat, vaikuttajat, lainsäätäjät – WDBE on verkottumispaikka!
  • Keynote-puhujamme tulevat eturivin organisaatioista, ja he jakavat kokemuksensa ja näkemyksensä: Google, Amazon, Microsoft… Ja paljon muuta! Alla esittelemme kolme heistä.
  • WDBE sisältää tutustumisretkiä: teoria on mukavaa, mutta omakohtainen tutustuminen älykkään kaupungin ratkaisuihin tai merkittävimpiin projekteihin on vielä antoisampaa. Mikään ei lyö paikan päällä tapahtuvaa kokemusta!
  • Oma äänesi: Ohjelmamme sisältää rinnakkaisistuntoja ja työpajoja sekä kymmeniä esityksiä, joita ovat ehdottaneet rakennetun ympäristön ammattilaiset ja asiantuntijat.
  • Vaikuta tulevaisuuteen: WDBE nostaa esiin alan kiperimpiä kysymyksiä, auttaa yleisön kohtaamaan haasteita ja luo pohjan yhteisille toimenpiteille ja ratkaisuille.

Tutustu koko ohjelmaan ja varmista paikkasi nyt!

Miksi Google on kiinnostunut rakennetusta ympäristöstä?

Eric Baczuk (User Experience Lead, Google / Sidewalk Labs), on ollut perustamassa Alphabetin urbaaneihin innovaatioihin keskittyvää Sidewalk Labsia, joka suunnittelee uutta datalähtöistä kaupunginosaa Torontoon. Ericin nykyinen työ Googlella liittyy digitaalisten teknologioiden, muotoilun ja käyttäjäkokemuksen rajapintaan. Yhdistämällä kokeilevaa tutkimusta ja yrittäjyyttä, Eric pyrkii inhimillistämään monimutkaiset sosiaaliset, taloudelliset ja biologiset voimat, jotka muokkaavat rakennettua ympäristöämme.

Mikä on yrityksesi digitaalinen kypsyys?

Ulrik Branner
on LetsBuild (aiemmin GenieBelt) -yrityksen hallituksen ja jotoryhmän jäsen. Työskenneltyään yli 20 vuotta teknologian parissa muilla toimialoilla, Ulrik päätti tulla rakennusalan pariin vuonna 2014. LetsBuild on viisivuotias rakentamisen teknologiayritys, joka kehittää digitaalista alustaa koko rakentamisen prosessin tiedonhallintaan. Ulrikin vastuulla on myös mittaristo rakennusalan yritysten digitaalisen kypsyyden mittaamiseen. Käy vastaamassa kyselyyn osoitteessa: https://www.letsbuild.com/cdml niin saamme tietää Suomen tilanteen Ulrikin WDBE-puheenvuoron yhteydessä.

Millaista osaamista digimurros tarvitsee?

Randy Deutsch (AIA, LEED AP) on palkittu arkkitehti, kouluttaja, kirjailija ja puhuja. Randy on suunnitellut yli 100 suurta ja monimutkaista hanketta, joista hän on saanut myös AIA Young Architect Award Chicago -palkinnon. Hän opettaa Chicagossa Illinoisin yliopistossa ja toimi kolmen viime vuoden ajan apulaisjohtajana jatko-opintoissa arkkitehtuurikoulussa. Randy on vastikään kirjoittanut kirjan ”Superusers: Design Technology Specialists and the Future of Practice”, joka avaa digimurroksen vaatimia uusia ossamistarpeita ja rooleja arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön ammattilaisissa.

 

Ajankohtaista

KIRA-foorumi on viidentoista kiinteistö- ja rakentamisalan organisaation muodostama yhteisö, joka kokoaa yhteen alan keskeiset toimijat ja tiivistää niiden välistä yhteistyötä.