Tervetuloa virtuaalimatkalle Rakokiven uuteen monitoimitaloon

Tämä tutustumiskierros vielä rakenteilla olevassa Rakokiven monitoimitalossa on toteutettu digitaalisen tietomallin avulla. Videolla taloa pääsee näkemään sekä ulkoa että sisältä, myös pintaa syvemmältä! Virtuaalitodellisuudessa kun ollaan, matka taittuu reilussa kahdessa minuutissa ja sen aikana kuullaan myös mielenkiintoisia faktoja rakentamisen yksityiskohdista. Olisitko uskonut, että esimerkiksi erilaisia putkia taloon tullaan asentamaan yhteensä 11 647 kappaletta?

Rakokiven monitoimitalo on Lahden Nastolaan rakennettava uusi monitoimitalo, joka otetaan käyttöön vuonna 2021. Monitoimitalon rakentamisessa kiinnitetään erityistä huomiota laadukkaaseen rakentamiseen. Hanketta voi seurata osoittessa www.rakokiveen.fi.

Rakennusteollisuus RT on asiantuntijana mukana rakentamisen yhteydessä toteutettavassa Terve betonirakenteinen koulu -kehityshankkeessa.

Ajankohtaista

KIRA-foorumi on viidentoista kiinteistö- ja rakentamisalan organisaation muodostama yhteisö, joka kokoaa yhteen alan keskeiset toimijat ja tiivistää niiden välistä yhteistyötä.