KIRA-foorumi 2018

Tänä vuonna KIRA-foorumi on osa kansainvälistä WDBE 2018 -konferenssia

Tänä vuonna teemana

Kaupungit disruption alustoina

Suosittu kiinteistö- ja rakentamisalan huippuseminaari KIRA-foorumi käsittelee tänä vuonna luovan tuhon, disruption, luomia mahdollisuuksia.

Digitaalinen rakentaminen, alustatalous, BIM ja lähes rajattomat palvelumahdollisuudet ovat jo nyt täällä. Miten ne vaikuttavat kiinteistö- ja rakentamisalaan? Vastauksia, ideoita ja oivalluksia luvassa KIRA-foorumissa 12.9.2018. Tässä tilaisuudessa kannattaa olla mukana – merkkaa päivä kalenteriisi samantien!

Seminaarin ohjelmasta ja esiintyjistä tiedotetaan tällä sivulla tarkemmin elokuun aikana. Aikaisempien vuosien tapaan kyseessä on kutsuvierastilaisuus; ennakkokutsut on lähetetty kesäkuussa, varsinaiset kutsut lähetetään lähempänä ajankohtaa.

KIRA-foorumi on tänä vuonna osa World Summit on Digital Built Environment -tapahtumaa. WDBE 2018 Summit järjestetään 11.–12. syyskuuta Helsingissä, Finlandia-talossa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille toimijoille yli koko hankkeen elinkaaren – kehittäjistä tekijöihin, tilaajista loppukäyttäjiin, julkisesta sektorista yrityksiin. Se tarjoaa ainutlaatuisen poikkileikkauksen jo käyttöön otetuista digitaalisista keinoista sekä huomisen mahdollisuuksista. Lue lisää tästä ensimmäistä kertaa järjestettävästä kansainvälisestä tapahtumasta osoitteessa www.wdbe2018.org.


 

Vuoden 2017 satoa

Vuoden 2017 KIRA-foorumin teemana oli murros kiinteistö- ja rakentamisalalla.

Kiinteistö- ja rakentamisala on keskellä suurta murrosta, joka vauhdittuu tulevaisuudessa entisestään. Viime vuoden KIRA-foorumissa pohdittiin, millä eri tavoilla muutos konkretisoituu alalla ja miten se on jo tapahtunut toisilla toimialoilla. Seminaari järjestettiin 14.11. Finlandia-talolla.

Seminaari-iltapäivän päätteeksi yleisö sai äänestää suosikkinsa KIRA-Akatemialaisten liiketoimintaideoista. Eniten ääniä sai moduulirakenteinen väliaikaiskylä Muuvi.

Lue tiivistelmä seminaarin tunnelmista ja puheenvuoroista.

Kiitämme kaikkia KIRA-foorumiin osallistuneita!

 

Seminaarin esitysaineistot:

Toimialan digitaalinen murros – finanssitoimijasta kohti toimialarajoja rikkovia palvelukokonaisuuksia
Reijo Karhinen, pääjohtaja, OP-ryhmä

Kiinteistöjen energiatehokas ohjaus ja ylläpito tekoälyn avulla
Jukka Aho, toimitusjohtaja, Leanheat Oy

Snøhetta: People Process Projects
Jenny B. Osuldsen, Partner/Director, Snøhetta, Norway