Ensimmäinen World Summit on Digital Built Environment eli WDBE 2018 järjestetään Helsingissä Finlandia-talossa 11.–12. syyskuuta. Tapahtuma tarttuu kiinteistö- ja rakentamisalan digitalisaatioon ahneesti, ennakkoluulottomasti ja kansainvälisesti!

WDBE 2018 on ainutlaatuinen läpileikkaus rakennetun ympäristön digitalisaatiosta nyt ja tulevaisuudessa. Tapahtuma tarjoaa tuhdin paketin tietoa, näkemyksiä, kokemuksia ja visioita jo käyttöön otettujen digitaalisten keinojen lisäksi ennen kaikkea huomisen mahdollisuuksista, olipa kyse sitten dronekuvista, pistepilvistä, mallipohjaisesta suunnittelusta, automatisoidusta esivalmistuksesta, koneohjauksesta, sensoriseurannasta tai mistä muusta tahansa.

Aiemmilta vuosilta tuttu KIRA-foorumi-seminaari on tänä vuonna osa WDBE 2018 -tapahtumaa. Kaksipäiväinen tapahtuma on kokonaan englanninkielinen.

Tapahtuman järjestävät KIRA-digi ja RIL Events.

Ajankohtaista

KIRA-foorumi on viidentoista kiinteistö- ja rakentamisalan organisaation muodostama yhteisö, joka kokoaa yhteen alan keskeiset toimijat ja tiivistää niiden välistä yhteistyötä.